Кой плати хонорара на Мадона на Евровизия?

Кой плати хонорара на Мадона на Евровизия?
5 (100%) 1 vote
Секта даде 1,5 милиона долара за Материалното момиче Мадона в Израел

Попиконата Мадона се представи доста посредствено на финала на Евровизия в Тел Авив, където беше специален гост и изпълни кратка и постна програма за хонорар от над 1,5 млн. долара – пише в. „Уикенд“. Далеч повече полемики предизвика в израелската преса обаче конспиративната теория, че Материалното момиче е поканена на феста по линия на сатаниско движение, дълбоко обвързано с изповядваното от певицата от години древно учение Кабала – отбелязва изданието.

Основателят на Центъра за Кабала – равинът Филип Берг, е волък предприемач, който не пропуска нито една възможност да заработи пари. Затова и Центърът за Кабала в Лос Анджелис представлява мощно търговско предприятие. Само един начален курс струва 2500 долара. Но най-големият бизнес се върти в магазините за сувенири за Кабала, тъй като учението е основано на безброй символи и нумерология. Познатите и у нас червени вълнени конци например, за които се предполага, че предпазват от уроки, се котират между 30 и 60 долара.

Някои израелски медии веднага провидяха пропаганда в шоуто на Мадона, за което тя се появи на върха на стълбище, наметната с пелерина и качулка, носеща метална броня на гърдите – явна реклама на кабалистките символи. Така че 1,5 млн. долара за реклама в лицето на Мадона са нищо за корпорацията на Филип Берг – коментират изданията.

Мадона разочарова феновете си на Евровизия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар