И мутрите на Георги Илиев дирели напразно Чане

Гласувайте за статията
Стоян Зайков-Чане най-вероятно се укрива в Гърция

Издирваният вече 14 дни от МВР Стоян Зайков-Чане, който на 9 май уби по особено жесток начин жена си Милена Шишкова от в Костенец, а седмица по-късно ликвидира и втория си братовчед Валентин в дома му под носа на обсадилите града полицаи, се доказа за пореден път в богатата си кримикариера като виртуоз по оцеляването. Това коментират пред „Уикенд“ жители на планинското градче, запознати с биографията на двойния екзекутор.

Преди повече от 15 години Стоян Зайков-Чане успял да се скрие за близо година от гнева на висаджията Боби Желязков-Манекена, известен в светските среди като бивш съпруг на моделката Маги Желязкова.
„Манекена е некоронованият кмет на Костенец открай време. Когато отвори първия си хотел там, се случиха серия от кражби в обекта му. Двама влизали в стаите и задигали порфейлите на гостите. Човекът си направи разследване и научи, че обирджиите са Чане и тогавашният му ортак Кокала. Манекена викна цял отряд мутри от София, висаджии, лично пратени от кумеца му Георги Илиев. Кокала го спипаха, ама Чане им избяга от къщата. Дириха го месеци наред, ако не и година…“ – описват приключенията на Стоян Зайков в Костенец.

От две седмици насам стотици полицаи изпитват на гърба си умението на Чане да се укрива. Издирването на Зайков продължава да е без резултат. Целият град е заварден от полиция и жандармерия, а жителите му се затварят по къщите си от страх. От МВР вече обявиха, че убиецът има набелязани още 7 потенциални жертви, и ги изведе от града, но един от тях отказа полицейска закрила. Според разследващите беглецът най-вероятно вече не е в страната и се укрива в Гърция.

Чане навремето успял да се укрие от страховитите мутри на Главния

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар