Боил Банов се появи почерпен във Военния театър (Вижте как се изложи)

Гласувайте за статията

Министърът на културата дойде на връчването на „Аскеер” с облекло за нощен клуб

Идването на Боил Банов на церемонията по връчването на театралните награди „Аскеер” предизвика възмущение сред хората от театралните среди. Министърът на културата бе подпийнал и с неадекватно облекло за официалното събитие.

Снимка: Лупа.бг

Банов се появи по дънки и бяла риза в разрез с всякакви протоколни изисквания за дрес кода на такива културни мероприятия и то навръх големия празник 24 май. Според присъствали дрехите му са по-подходящи за посещение на бар. Отколкото за официалната церемония. С което показа неуважението си към творците на културата. Които бяха облечени с елегантни вечерни дрехи както му е реда.

Снимка: Лупа.бг

Дамите с дълги рокли с голи гърбове, а мъжете със смокинги и скъпарски маркови костюми. Но най-лошо впечатление направи поведението на министъра на културата. Той се появи в 20 часа пред театър „Българска Армия” . От далеч се виждаше зачервеното му лице и нестабилната му походка. А тези, които бяха близко до него установиха, че лъха на алкохол.

Сред актьорите се зашушука, че Банов е пиян, но някои неглижираха проблема и сметнаха, че е човешко да се почерпи. Други обае бяха по-критични и коментираха, че сина на Васил Банов често прекалява с чашката.

Боил Банов се настани на първия ред на един от балконите. Когато го представиха в началото на церемонията той не можа да стане от стола за да не залитне. Като само лек се наклони напред.

Няколко часа преди наградите „Аскеер” същия министър бе на посещение в Сливен. Където също бе забелязано, че е солидно почерпен, предават от lupa.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар