Маги Сидерова налива 400 бона в къща на морето

Гласувайте за статията
Луксозният имот на Маги Сидерова е подаръж от мъжа й за годишнина от запознанството

Над 400 хил. лева ще налеят в къща край морето Маги Сидерова и нейният съпруг – пише в. „Уикенд“. Бившата моделка показа преди дни снимка на новия имот, в който вече усилено работят майстори, за да е готов за обитаване, когато времето се стопли. Това излизало златно на половинката й Георги, който обаче бил готов на всякакви разходи в името на любовта – отбелязва изданието.

Репортерката на Гала сподели, че новата къща е нейна сбъдната мечта. Тя открай време искала да се разхожда в собствен имот с изглед към вълните и да прекарва там всичките си лета. От доста време надувала главата на мъжа си с приказки колко хубаво ще бъде, ако си купят такова жилище, вместо да хвърлят пари в скъпи почивки. И той най-накрая се навил да инвестира в къща на морето. Тя била подарък за Маги по повод 6-ата годишнина от запознанството им. Имотът се намира в Поморие – града, в който двамата се срещат за първи път и се влюбват един в друг.

„Тази любов пламна тук от пръв поглед и така до днес! Вече 6 години… Поморие“ – това коментира Маги Сидерова, която пусна снимка със съпруга си в местния манастир „Св. Георги“.

Маги и Георги са заедно от 6 години

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар