Забъркаха Наталия Гуркова в голям скандал

Забъркаха Наталия Гуркова в голям скандал
5 (100%) 1 vote

Името на Наталия Гуркова изплува в скандал с крадени диаманти

Осем месеца след убийството на Джордже Михалевич, вдовицата му Наталия Гуркова се оказа замесена в невероятен скандал. Името й се появи първо в издание в ЮАР, а след това и в сръбска медия, която потвърди новината.

Според твърденията, съпругът на миската е бил ликвидиран заради бизнеса си с диаманти. Осем месеца след покушението над него, все още няма виновен. Но спекулациите по адрес на Джордже Михалевич не стихват.

Африканското издание твърди, че диамантите, с който убитият бизнесмен е търгувал са би крадени. В аферата е замесена и съпругата му. Според изданието, Наталия Гуркова е препродавала крадените диаманти в родината си. Те са били преработвани и използвани за направата на нови бижута. Медията подкрепя твърденията си с пост от профила на миската в Инстаграм. Там тя е обявила, че приема поръчки за изработката на бижута.

Малко по-късно същата новина е публикувана в сръбското издание БЛИЦ.

Наталия Гуркова сподели, че не е запозната с това, което се публикува у нас, в Сърбия и в ЮАР. Но приятелите й четат всичко и от тях тя научава подобни лъжливи слухове за себе си. Тя не отрича, че е приемала поръчки за изработка на бижута. Но написаното е пълна лъжа, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар