Мария Силвестър крие тежка лична драма

Гласувайте за статията

Мария Силвестър е преживява истински кошмар

Разводът на Мария Силвестър с певеца Силвестър Силвестров се оказва същински кошмар за нея. Двамата се разделиха след 12-годишен брак. През 2014 година те окончателно сложиха край на отношенията си, научи HotArena.

Това е най-тежкият момент за на най-усмихнатата водеща в тв ефира. След развода тя буквално остава сама на улицата заедно с детето си.

Най-трудно за нея било да  скрие от сина си огорчението, което изпитва. Но въпреки това, тя прави всичко възможно да не натоварва допълнително сина си и да се справи сама с трудната ситуация.

Водещата все още си спомня с много мъка за тези мигове. „С Давид се нанесохме в апартамента на мои приятели. Те ни приютиха и ме успокоиха, че мога да остана там, докато се съвзема напълно от развода. В този момент осъзнах, че съм останала на улицата и на 37 трябва да започна всичко от нулата“, признава Мария Силвестър пред „Галерия“.
В този труден момент освен за прехваната на сина си, тя е трябвало да мисли и за отделянето на средства за купуването на нов дом. Наследникът й също преживял тежко раздялата на родителите си и се наложило да започне да посещава психолог, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия”.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар