Мария Илиева с космически хонорар

Мария Илиева с космически хонорар
4.5 (90%) 2 votes

Мария Илиева няма нови хитове, но въпреки това вдигна хонорара си

Мария Илиева вдигна хонорара си. Изпълнителката отдавна не е пускала нови хитове. Но въпреки това си позволи увеличение на хонорара си. Откакто участва в Капките интересът към нея е по-голям. Изпълнителката веднага намери начин да извлече изгода от този факт. Все пак рекламата дава ефект.

Мария Илиева е увеличила двойно хонорара си. Вече тя се изявява на сцената срещу 8000 лв. Доскоро хонорарът й беше едва 4000 лв. Но новото й възнаграждение вече е двойно по-високо. Точно 8 000 лв е получила изпълнителката за последната си изява – актуален клуб в провинцията. Отделно тя настоява разходите й свързани с престоя да бъдат покрити. Това означава, че хонорарът й остава за нея.

Приближени до нея разкриват, че тя би поискала възстановяване и на разходите за гориво. Но се срамува да го направи. Мария Игнатова плаща единствено на озвучител и на шофьор. Но в повечето случаи не й се налага да ползва услугите на шофьор, тъй като шофира другият човек от екипа й. Това означава, че сумата от 8 000 лв остава изцяло за нея.

С нескрито задоволство звездата споделя, че за сума по-малка от тази няма да си направи труда да излезе от вкъщи. С подобен хонорар може да се похвали само Васил Найденов. И Преслава, но тя дели хонорара с продуцента си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар