Доналд Тръмп: Ние сме кралското семейство на Америка! (Води фамилията на среща с английската кралица)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп събира семейството си, ще ги води при английската кралица

Доналд Тръмп събира цялото си семейство, за да впечатли английската кралица. Както е известно, американския президент планира да посети Англия другия месец. Визитата обаче няма да е толкова политическа, колкото демонстрация на популярност. Американският президент възнамерява да вземе със себе си членовете на цялата фамилия и да ги представи в Бъкингам. За да покаже на британския монарх, че едва ли не са равни.

„Ние сме кралското семейство на Америка“ заяви Тръмп. И именно с тази цел води близките си в Англия.

Въпреки че принц Уилям и Кейт Мидълтън нямат особено желание да се срещат с американския президент, ще им се наложи. Очаква се те да присъстват на официална галавечеря, дадена от кралица Елизабет на 3 юни. На нея се очаква да присъстват и всички наследници на Тръмп. По всяка вероятност ще бъде изискано и присъствието на Меган и Хари, за да се балансират силите на влияние. Освен, че ще вечеря с кралицата, Тръмп ще пие чай с принц Чарлз и съпругата му Камила, както и ще има една последна среща с Тереза Мей, в качеството й на премиер на страната.

Източници от двореца вече обявиха, че херцогинята на Съсекс е опитала да избегне среща с американския президент, под предлог, че все още се възстановява от раждането. Меган, която също е американка, няма никакво желание да си говори с Тръмп. Тя е негов отявлен критик и била на мнение, че той е „женомразец“ и „шовинист“.

Тръмп води фамилията при английската кралица сн. Flickr

Тръмп води фамилията при английската кралица сн. Flickr

Тръмп ще се срещне още с херцога на Йорк и други представители на британския премиерски съвет. Този път обаче всички се надяват да няма забавяне на визитите му при кралицата. Миналата година Елизабет го чака повече от 20 минути за преглед на войската. В резултат на неговото закъснение, тя отказа да го приеме за планирания следобеден чай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар