Тита и Криско бойкотираха наградите на БГ радио (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Тита и  Криско не присъстваха на наградите на БГ Радио

Тита и Криско направиха бойкот на наградите на БГ Радио. Рапърът и певицата, която в момента показва имитаторските си способности в „Като две капки вода“, бяха номинирани в няколко категории. Но в нито един от тях не успяха да се преборят с останалите конкуренти за призово класиране.

Това успяло да вбеси Криско. Той бил изумен как творчеството му не е оценено. Затова рапърът решил да отсвири музикалните награди на БГ Радио. Щом научил, че няма да вземе нито една статуетка, той се обидил и бойкотирал церемонията по връчването на наградите. Криско бил категоричен, че кракът му повече няма да стъпи на сцената на наградите на БГ Радио.

Рапърът посъветвал и своето протеже Тита също да не стъпва в Пловдив на мероприятието. Двамата са много близки и почти навсякъде са заедно. За дуото бе обявено, че ще се появи в зала „Колодрум“. Ликовете на Тита и Криско през пет минути били показвани на огромните монитори на сцената и зрителите очаквали да техните любимци да се появят и да изпеят някой от своите хитове.

Голяма част от публиката в препълнената зала дори закупили билети за наградите на БГ Радио специално заради Тита и Криско. Организаторите на шоуто до последно очаквали хитмейкърът да се появи в залата в Пловдив и да изпълни поетия ангажимент. Криско обаче им съобщава в последния момент, че няма да успее да пристигне за наградите. Рапърът оправдава отсъствието си с личен проблем, разказват източници на „България днес“.

Криско и тита обявиха бойкот на наградите на БГ Радио сн. ХотАрена

Криско и Тита обявиха бойкот на наградите на БГ Радио сн. ХотАрена

Няколко минути по-късно на организаторите на церемонията по връчването на музикалните награди се обажда и Тита. Тя също заявява, че има неотложен ангажимент. В същото време певицата се забавлява в компанията на фризьора Венелин Кондаков и мистериозен мачо в столичен бар, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар