Джулия и Кристиан Кирилов с второ парче (Вижте какво още разкриха)

Джулия и Кристиан Кирилов подготвят ново парче за феновете си сн. Инстаграм
0

Песента “ Ти си“ на Джулия и Кристиан Кирилов по действителен случай

Джулия и Кристиан Кирилов подготвят ново парче за феновете си. Само преди броени дни влюбената двойка пусна първия си дует – „Ти си“. Така те станаха тандем не само в живота, но и на музикалната сцена.

Идеята за дуета между Джулия и нейната половинка е изцяло на Кристиан. „Споделих на Джулия, че от малък имам мечта да направя песен. Основният двигател да се появи тази песен са нашите фенове. Като пуснахме първата ни снимка заедно в социалните мрежи, хората взеха да питат дали не готвим съвместен проект, било филм, сериал или песен.

И така с Джулия решихме, че е най-добре да направим дует. От доста време ходя на уроци по музика при един от най-добрите музикални педагози и нещата се случиха много бързо“, казва Кристина в предаването „Автограф“, където гостува заедно със своята любима.

За себе си актьорът споделя, че е много музикален, но винаги е бил насочен към актьорството. В периода, в който е учил в една от най-големите Академии по актьорско майсторство в Лондон, пеенето е вървяло ръка за ръка с актьорството.

„И винаги в мен е било скрито желанието да пробвам да пея, но нямах куража. След като се върнах в България и се снимах в сериали, придобих увереност и си казах: „Защо пък да не пробвам“, разказва Крис пред водещата Галя Димитрова.

Джулия споделя, че песента „Ти си“ е по действителен случай, защото са я направили с любов. „Сценарист е Кристиан. И в това прави дебют, освен в пеенето. Получи се точно, каквото съм си мечтала. Мечтала съм си да имам песен и да я изпея с човека, който е до мен и който обичам и съм много щастлива, че се сбъдна това.

Допълваме се много в доста неща и тази песен се появи, за да заключим нашата любов в нещо, което ще остане във времето, нещо, за което ще си спомняме с хубаво. Хубавото е, че се прие много добре от хората. По участията вече излизаме двамата да я изпълняваме. Хората вече питат за втори дует“, казва Джулия.

Цели

За Кристиан песента „Ти си“ е сбъдната мечта, но той не спира да преследва следващите си цели. А те са свързани с голямата му любов в професионално отношение – актьорството, пише planeta.tv.

Джулия и Кристиан Кирилов подготвят ново парче за феновете си сн. Инстаграм
Джулия и Кристиан Кирилов подготвят ново парче за феновете си сн. Инстаграм

„Научил съм се да не вървя в рамки, да си отварям въображението и да гледам реално на нещата. За мен този музикален проект беше едно предизвикателство. Показах на хората, че съм завършен артист. А докато съм жив, дай Боже, ще се снимам като актьор. Един ден искам да стана продуцент. Важното е, че всичко, което правя, го правя с много любов и желание“, споделя още Кристиан.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.