Нели Рангелова задмина по неграмотност и фолк певиците (Вижте как се изложи)

Гласувайте за статията

Певицата стана за смях с шокираща неграмотност, срина имиджа си на истинска звезда

Нели Рангелова показа пълна липса на грамотност и то малко преди празника на българската просвета. Тя пусна пост в социалните мрежи с нейна снимка, а коментарът й разсмива с тоталната неграмотност, с която е написан.

За звезда от ранга на Нели Рангелова не е допустимо да напише думата публикувам с „о”. Такъв резил се среща рядко даже и при колежките й от поп фолка. А за дама като нея , която винаги е вдигала летвата на високо и е треперила за имиджа си е направо брутална излагация.

Вижте сами как се изложи госпожа Рангелова нагледно …

Снимка: hotnews.bg

Почитателите на изпълнителката едва ли ще й простят прегрешението с правописа. Те коментират, че правописа й е недопустим за класата, която от дълги години демонстрира. А други допълват, че за нея лайковете й са по-важни и изобщо не е забелязала правописната си грешка.

Снимка : Инстаграм

 

А снимката, която е била харесана от феновете е също доста нелепа. На нея певицата се е щракнала и позира цялата в розово. На очи се набиват плетените чорапки в същия цвят в комбинация с розовите високи токчета. Те биха подхождали повече на тийн звездите като Тита и Гери Никол, имайки предвид възрастта им, предават от hotnews.bg. А не на класна дама като Нели Рангелова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Нели Рангелова задмина по неграмотност и фолк певиците (Вижте как се изложи)”

  1. Ляля Гицка

    май 24. 2019

    И авторът на на статията не е запознат че на пазара се предлагат обувки които изглеждат като чорапи… А Нели се опитва да задържи младостта си по-дълго и успява до някъде.

Добавете коментар