Мъжът на Корнелия Нинова пазарува в скъпарски бутик (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Митко Нинов спипан да купува подарък в ултраскъп бутик

Половинката на Корнелия Нинова е основният снабдител на семейството с хранителни продукти докато съпругата му се занимава с партийни въпроси. Но този път господинът бе не на пазара в „Красно село”, а спипан да купува баровски подарък от скъпарски бутик в центъра на столицата.

Снимка: Ретро

Папараците на „Ретро” засякоха съпруга на шефката на БСП да крачи забързано, хванал в ръка торбичка на известна фирма за луксозни подаръци, дизайнерски мебели, сувенири и всякакви други скъпотии. Не е ясно дали покупката на Митко Нинов е предназначена за собствената му половинка или за някой друг скъп човек. Но все пак получателят на подаръка няма да е някой случаен защото цените във въпросния магазин са доста солени.

Според справка на изданието една съвсем обикновена на пръв поглед ваза е продава за 350 лева. Ако пък харесаш пълен комплект сервиз трябва да се бръкнеш с пет хиляди лева.

Снимка: Ретро

Явно заплата на Нинов е достатъчно голяма щом си позволява да купува подаръци от там. Иначе се говори, че по отношение на собствената си особа съпругът на Корнелия е доста пестелив.

Според съседи на семейството Митко не обичал да влага пари за нови придобивки. Те се шегуват, че и кучетата го познават с черния кожен шлифер, с който ходи. Не бил сменял и костюма си  от доста време, с който се облича в делничен ден.

Да си припомним, че любимият на Корнелия заема директорки пост в „Лукойл”. А запознати издават, че позицията му е свързана с образуването на цените на горивата у нас, предават от retro.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар