Тежки неволи застигнаха Мариана Векилска в Брюксел

Тежки неволи застигнаха Мариана Векилска в Брюксел
5 (100%) 1 vote

Неволите в Брюксел съсипаха Мариана Векилска

В края на миналата година Мариана Векилска обяви изненадващо, че напуска бТВ, за да емигрира в Белгия.

Водещата сподели, че е получила примамливо предложение за работа от институция към Европейската комисия, чиято сфера на дейност е насочена към безопасност на полетите. Бившата телевизионерка се похвали и с новата си заплата, която според думите й възлиза на 120 000 евро годишно.

Оказа се, че всички тези твърдения нямат нищо общо с действителността. Мариана Векилска не просто не получава такава заплата, но и се наложило след пристигането си в Брюксел да се заеме активно с търсенето на работа.

Всъщност причината за емигрирането й се оказа не високата заплата, а желанието да избяга от всичко тук и най-вече от скандалите, в които името й постоянно е замесвано.

Първоначално тя се установила при дъщеря си Габриела. В продължение на месеци Мариана Векилска не можела да си намери квартира, тъй като в Белгия условията за отдаване на апартамент под наем са трудни за изпълнение. Изисква се депозит в размер на три месечни наеми, а цените им започват от 1000 евро.

Това означава, че за наемане на жилище са необходими най-малко 3 000 евро. Освен това, кандидатите се подбират най-вече по критерий размер на работната заплата.

Едва сега Мариана Векилска успя да си наеме жилище и да вземе при себе си своя син Момчил, пише Марица.бг, позовавайки се на „Галерия“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар