Пребиха бащата на Цвети Стоянова (Вижте каква е причината)

Пребиха бащата на Цвети Стоянова (Вижте каква е причината)
5 (100%) 1 vote

Бащата на Цвети Стоянова е бил зверски пребит

Бащата на Цвети Стоянова – треньорът по бокс – Йордан Стоянов е бил зверски пребит. Той е станал жертва на група роми. Инцидентът се разиграл на спирката на автобус №11 в близост до стадион „Славия“.

Стоянов имал тренировка и след напускане на залата се запътил към дома си. Докато чакал автобуса, до него се приближи няколко мъже от ромски произход. С гневен тон те го попитали дали е от „Славия“ заради надписа на якето му. Бащата на Цвети веднага им отговорил. Но очевидно положителния му отговор не им е харесал.

Ромите започнали да го удрят и ритат по тялото и главата. На мястото на инцидента е пристигнала и полиция. Пострадалият треньор е бил откаран в Пирогов. Това сподели неговият колега и приятел Ангел Ангелов, който е вицешампион на олимпиадата в Мюнхен през 1972 година. Ангелов е потресен от случилото се и не намира думите, с които да опише емоциите си, пише БЛИЦ.

Все още не е ясно какво е състоянието на бащата на Цвети Стоянова. Преди две години тя самата преживя много тежък период и беше на крачка от смъртта след скок от шестия етаж, който едва не се оказа фатален.Но всичко това вече остана в миналото и Цвети се старае да не си спомня за този кошмарен период от своя живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар