Алекс Раева най-после показа любимия си (ФОТО)

Алекс Раева най-после показа любимия си (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Алекс Раева най-после показа мъжа до себе си

Алекс Раева, която е в трепетно очакване на първородната си рожба, най-после показа мъжа до себе си. Блондинката ще стане майка точно след месец. Но въпреки напредването на бременността си, тя упорито пазеше в тайна самоличността на мъжа до нея.

Досега изпълнителката единствено заявяваше лаконично, че той иска да запази анонимност и тя уважава решението му. Алекс Раева сподели единствено, че любимият й не е публична личност и двамата са решили да не афишират с връзката си.

Преди дни двамата се появиха на изложбата на талантливата Стилияна Узунова, която освен като художник се изявява и като гримьор в Капките.

Интересното е, че на събитието присъстваше и бившият на Алекс Раева – Дончо. Той дори беше до настоящия й любим. Но двамата не се впечатлиха особено от присъствието си. Нито Дончо обърна внимание на новия на бившата си, нито любимият на Алекс го отрази.

На събитието присъстваха още лица от Нова тв – Ники Кънчев, братята Халваждниян, Петя Буюклиева, Станимир Гъмов, адреналинките Яна и Жана. Но вниманието на всички бе приковано от появата на Мария Игнатова и Димитър Рачков. Откакто стана ясно, че са се разделили, те умишлено избягваха присъствието си на едно и също място, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар