Горещ слух: Димитър Рачков и Мария Игнатова отново са заедно (СНИМКА)

Горещ слух: Димитър Рачков и Мария Игнатова отново са заедно (СНИМКА)
5 (100%) 1 vote

Поредната гореща клюка гласи, че Димитър Рачков и Мария Игнатова са заедно

Мария Игнатова и Димитър Рачков се появиха заедно на светско събитие и това провокира слуховете, че двамата отново са изгладили противоречивите си отношения. Бившата двойка се появи на изложбата на Стилияна Узунова, която освен художничка е и гримьор в „Като две капки вода“. Талантливата дама е поканила колегите си от Нова тв и присъствието на Ева Веселинова, Ники Кънчев, братята Халваджиян и други лица от телевизията се оказа напълно разбираемо.

Това, което се оказа най-любопитно за всички, бе присъствието на Димитър Рачков и Мария Игнатова. Откакто стана ясно, че те са прекратили връзката си, спряха да се появяват на едно и също място по едно и също време.

Актьорът се сближи с шефа си, а бившата му половинка сякаш потъна вдън земя.

Дори се заговори, че тя е прекъснала отношенията си с всички свои бивши колеги с изключение на Алекс Раева.

Появиха се дори слухове, че блондинката е изпаднала в тежка депресия, тъй като е загубила не само любимия, но и работата си.

Но от появата й на изложбата стана ясно, че това не е така. Мария Игнатова сияеше. Въпреки, че тя и Рачков не демонстрираха близост, присъстващите на събитието веднага заподозряха, че те са подновили връзката си, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар