Мариана Векилска направи горещо признание за личния си живот

Мариана Векилска направи горещо признание за личния си живот
5 (100%) 1 vote

Мариана Векилска най-после проговори за личния си живот

Мариана Векилска направи пикантно признание за личния си живот. В профила си в социалната мрежа тя сподели снимка от Белгия, до която написа „Любовта е във въздуха“. Макар и индиректно бившата водеща призна, че в живота й има нов мъж.

Освен, че от няколко месеца Векилска има нова работа, очевидно в живота й са настъпили и други промени. Те са факт и във визията на бившата тв водеща. Тя най-после успя да се отърве от излишните килограми.

От години Векилска води битка с наднорменото си тегло. Този път тя успя да привлече вниманието на всички с фотос, на който изглежда перфектно.

Бившата водеща е облечена с червена рокля, подчертаваща извивките на тялото й.

Преди дни тя беше засечена пред НДК в компанията на мускулест мачо, който видимо изглежда много по-млад от нея. Не е ясно дали той е актуалният й любим. Но по всяка вероятност тя е срещнала любовта в Брюксел.

Нищо чудно, ако се окаже, че Мариана Векилска е залюбила колега от новата си работа. Все пак появата на новата й любов съвпада с периода на започването на новата работа. Бившата телевизионерка подписа договор с голяма компания, отговаряща за сигурността на въздушния транспорт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар