Слави Трифонов прибра цяло състояние от бТВ

Слави Трифонов прибра цяло състояние от бТВ
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов си тръгва от бТВ с цяло състояние

Чрез продуцентската си къща „Седем осми“ Слави Трифонов е прибрал цяло състояние. За всичките тези години, в които шоуто му се излъчва по бТВ, той е получил около 50 милиона лева. Авторското издание на Дългия се задържа цели 19 години в ефира на частната медия, показва справка на „Уикенд”.

Сумата от 35 000 лева е била изплащана от Би Ти Ви за всеки излъчен епизод на шоуто, твърди източник от частната телевизия. Това означава, че всеки месец шоуменът е прибирал 770 000 лева.

Предаването му се излъчваше в  22 епизода в рамките на един календарен месец. За година сумата, получавана от Дългия, възлиза на 8,5 милиона лева. В изчисленията влизат само 11 месеца от годината. Ежегодно шоуто излизаше в летен отпуск през целия август.

Отделно шоуменът е получавал още около 1 милион лева. Това е тарифата за излъчването на обедните повторения на шоуто му.

Това означава, че за година той е прибирал по 10 милиона лева. Около 25% от сумата остава за Дългия, след като покрие разходите си.
Новите собственици на бТВ драстично редуцираха бюджета на шоуто. Но въпреки това, то остана най-високоплатената продукция в родния ефир, пише Хот арена, позовавайки се на изданието. Слави Трифонов е категоричен, че няма да продължи с телевизионните изяви, въпреки че има предложение за ново предаване от Нова тв. Той е решил да се насочи към политиката. Но няма да създаде собствена партия, а движение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар