Деси Цонева потвърди, че е бременна със снимка (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Деси Цонева показа бременно коремче

Деси Цонева най-сетне потвърди, че е в трепетно очакване на второто си дете. Репортерката на „На кафе“ пусна снимка с бременното си коремче в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук. Кадърът на бременната Деси бе придружен с краткото описание: „Бум“.

Профилът на Цонева обаче е затворен и хубавата новина първоначално видяха само приятелите й, които побързаха да й честитят щастливата вест. Те й пожелаха лека бременност и безпроблемно раждане, пише hotnews.bg.

Само преди няколко седмици Деси категорично отрече появилите се слухове, че очаква второто си дете. Според репортерката на „На кафе“ обаче бракът и появата на дете са нормалното развитие на една сериозна връзка. „Нормалното развитие на една сериозна връзка е именно брак и дете. Искам да имам още деца, така че не е изключено, но не е на преден план“, сподели Цонева преди месец.

Деси нарече появилите се слухове, че е бременна измислица. Очевидно репортерката на Гала е искала да минат поне първите три месеца, за да съобщи на всички, че скоро ще става майка.

Деси вече има едно момче от предишния си брак. То е кръстено на баща си Янчо Таков. Мъжът до Цонева в момента – Явор Стефанов, също има две големи дъщери от предишна връзка. Деси е признавала, че се разбира много добре с тях, защото са почти „на един акъл“. Сега Цонева очаква момиченце.

Деси Цонева потвърди, че очаква второто си дете със снимка сн. hotnews.bg

Деси Цонева потвърди, че очаква второто си дете със снимка сн. hotnews.bg

Очевидно във връзката на Деси и Явор първо ще се появи бебето, а сватбата ще е след това. Преди време се появиха слухове, че бъдещите родители са се сгодили на Малдивите, но репортерката отрече и този слух. „Не, не сме се сгодили, това е партенка, която беше пусната от някой от сайтовете. Очаквам да се сгодим, но трябва той да се сети да ми предложи“, беше споделила Деси за show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар