Мариана Векилска срещна любовта (Вижте повече) Преглеждания: 4767

Мариана Векилска призна, че има нов мъж до себе си сн. ХотАрена
0
Оценете този post

Мариана Векилска с нов мъж в живота си

Мариана Векилска срещна нова любов. Бившата тв водеща призна от Брюксел, че освен нова работа и ново жилище, вече има и нов мъж в живота си. Мариана индиректно потвърди слуховете, че отново е влюбена, след като преди повече от три години се раздели с мъжа си Симеон Колев.

„Любовта е във въздуха!“, откровена бе Мариана от столицата на Белгия. Тя призна, че най-после се чувства щастлива и секси. Тв звездата се похвали в фигура с доста съблазнителни извивки, облечени в ярко червена рокля. След като преди време тя притесни феновете си с наедряла снага, която показваше всеки уикенд пред камерите най-гледаната телевизия в страната, сега Мариана отново е във форма, пише „Уикенд“.

Новата любов е довела до очевидни промени във външния вид на бившата тв водеща. Тя най-накрая е успяла да свали излишните килограми, които натрупа по време на брака си със Симеон Колев и от които години наред се опитваше да се отърве.

Засега не е ясно кой е мъжът, който топли леглото на Мариана. Малко преди да замине за Брюксел, бившата тв водеща бе изловена да се разхожда край НДК в компанията на висок здравеняк. Мъжът до Векилска видимо бе по-млад от нея. Дали обаче това е човекът, на чиито ласки Мариана се радва и в момента, не може да се каже със сигурност.

Напълно е възможно бившата тв звезда да е залюбила някой от колегите си, работещи в структурите на Европейската комисия.

Мариана Векилска призна, че има нов мъж до себе си сн. ХотАрена
Мариана Векилска призна, че има нов мъж до себе си сн. ХотАрена

Както е известно, в началото на годината Мариана подписа договор именно с една от тези структури – организация, отговаряща за сигурността на въздушния трафик. Затова и няма да е никаква изненада, ако покрай служебните си задължения там е срещнала и човек, който да грабне вниманието й в личен план, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.