Слави Трифонов се оттегля с 50 милиона

Гласувайте за статията
Водещият Слави Трифонов няма да ходи в Нова тв, твърдо влиза в политиката

Слави Трифонов е прибрал чрез продуцентската си къща „Седем осми“ около 50 млн. лева от Би Ти Ви за 19-те години, в които се излъчва авторското му шоу – сочи справка на в. „Уикенд“. Дългия открай време се кичи с титлата на най-богатия тв продуцент в страната – отбелязва изданието.

За всяко едно издание на „Шоуто на Слави“ Трифонов е получавал по 35 хил. лева от Би Ти Ви – твърди източник от медията. Това прави 770 000 лева на месечна база, тъй като предаването има 22 епизода в рамките на календарния месец. За година сумата набъбва до 8,5 милиона лева – смятат се само 11 месеца, тъй като през август предаването е в лятна отпуска. Отделно обаче Слави получава още около 1 милион лева от телевизията, тъй като му се заплащат, макар и по доста по-ниска тарифа, обедните повторения на шоуто.

Като се приспаднат разходите за заплати, офиси и техника, на Слави Трифонов му остават близо 50 млн. лева – пресмята изданието.
Междувременно, приближени до шоумена разкриха, че той наистина слага край на изявите си по телевизиите. Шоуменът е имал предложение от новите собственици на Нова тв – братя Домусчиеви, да започне предаване там, но засега е отхвърлил поканата. Както изданието вече писа, Слави със сигурност влиза в политиката и в най-скоро време ще обяви новия си проект. Той няма да прави партия, а движение по подобие на царското НДСВ през 2001 година.

Слави Трифонов ще прави политическо движение

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар