Рачков и Мария Игнатова отново се събраха (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Рачков и Мария Игнатова забелязани в обща компания

Рачков и Мария Игнатова се събраха. След като месеци старателно избягваха всякакви рискове да се срещнат, двамата отново бяха забелязани в обща компания. Тв водещите се появиха на откриването на изложба в софийската галерия „Нирвана“. Това даде повод на клюкарите да се запитат дали за пореден път не са стоплили сложните си и противоречиви отношения.

Любопитната изложба, на която се събраха огромна част от хората, работили някога с братята Халваджиян, показва платна на художничката Стилияна Узунова, която е гримьор в тяхното шоу „Като две капки вода“. На откриването на изложбата тя поканила своите шефове и колеги, както и много от участниците от шоуто за имитации. Присъствали Маги и Джуди Халваджиян, Ева Веселинова, Петя Буюклиева, Ваня Джаферович и половинката му Жени. Там били и звезди като Ники Кънчев и Лора Караджова.

Най-интересното за любопитните гости обаче се оказало присъствието на Мария Игнатова и Димитър Рачков. Откакто в края на февруари се разчу, че двамата окончателно са прекратили връзката си, те спряха да се появяват на едно и също място по едно и също време. Актьорът остана близък с шефа си, докато Мария като че ли потъна вдън земя.

Заговори се, че е прекъснала отношенията си с всички свои бивши колеги, с изключение на Алекс Раева. Пусна се дори слух, че Игнатова е изпаднала в тежка душевна криза, тъй като е останала съвсем сама, без работа и без пари. Че кланът Халваджиян се дистанцира от нея, бе потвърдено от факта, че Мария нито веднъж не се появи в публиката на шоуто за имитации „Като две капки вода“.

Рачков и Мария Игнатова се събраха сн. ХотАрена

Рачков и Мария Игнатова се събраха сн. ХотАрена

На откриването на изложбата обаче станало ясно, че Игнатова вече e преодоляла проблемите си. Поне на външен вид Мария изглеждала красива и щастлива. Същото се отнасяло и за бившата й половинка – Димитър Рачков. През цялата вечер усмивката не слизала от лицето му. И макар с Мария да не демонстрирали голяма близост, хората в галерията заподозрели, че двамата отново са се събрали, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар