Преслава отменя участията си (Вижте каква е причината)

Преслава отменя участията си (Вижте каква е причината)
5 (100%) 1 vote

Преслава отменя участията си за баловете

Преслава отмени участията си за баловете, въпреки че от месеци графикът й за този период е запълнен. По това време на годината изпълнителите от лекия жанр могат да се похвалят с пълни графици и солидни хонорари.

По неофициална информация Преси прибира около 9000-10 000 лв от всяка своя изява. Участията й са отменени за 10 дни напред. Това означава, че отсъствието на звездата е свързано със сериозни финансови загуби за нея.

Снощи добричлийката трябваше да пее в известен клуб в Пловдив,  а тази вечер да забавлява почитателите си в столицата. За следващите дни Преси имаше участия в Слънчев бряг и Свети Влас. Но всичките й изяви са отменени. От „Пайнер“ коментират лаконично причината за отсъствието на Преслава.

Музикалният гигант излезе с официално съобщение, гласящо че изявите на Преси се отлагат за 10 дни поради здравословни причини.

„България днес“ се свърза с мениджърите на компанията. Но те единствено потвърдиха обявеното, заявявайки че няма да се задълбочават.

По неофициална информация, вирус е причината за отсъствието на Преслава. В мрежата вече се появиха коментари от недоволни фенове на звездата. Те настояват да получат обратно сумите за капаро от заведенията, в които Преси е трябвало да пее, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар