Осиновената щерка на Маджо показа разкошния му палат (Снимка)

Гласувайте за статията

Доведената щерка на Маджо показа в какъв разкош тъне пастрока й

За палата на Маджо отдавна се носят какви ли не легенди. Над баровското му имение е в столичния квартал Бояна и пиле не може да прехвръкне защото е строго охранявано.

Малко са хората, които са виждали дома на Младен Михалев. Който се пази от жива охрана и множество камери. Само с дрон може да му е направи снимка. За първи път обаче се появява фото от луксозното имение на бившия боса на СИК. Което показва от вътре луксозната му обител.

Снимка: Фейсбук

Доведената му щерка разкри баровката къща на своя пастрок. Като се е снимала в двора на тузарското имение.

Мелина Михалева не е биологична дъщеря на Маджо. Тя е наследничка на половинката на сикаджията Милкана. 25-годишната хубавица само преди дни взе диплома от „Лондон Скуул ъф Икономикс“, но запознати разкриват, че няма да живее в Лондон и там да търси реализация.

Снимката на Мелина е от предния месец. Когато щерката посетила семейството си за Великденските празници. Тя получила хубав подарък от близките си – малко бяло кученце.

На кадъра, който чаровната щерка на Маджо публикува се вижда къщата, която е на два етажа и арки. Около, които се вие зелена пълзяща растителност и се набиват на очи големи тераси. Но най-силно впечатление прави факта, че имота отвсякъде е ограден с масивни и високи ограждения.

Явно теренът, но който се издига палата не е равен и е направен на тераси. Защото постройката на къщата се пада под нивото на улицата. А отвсякъде им бетонен дувар, който пази от любопитни погледи на случайни минувачи, предават от retro.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар