Мариана Векилска прибра сина си в Брюксел (Вижте как се нареди)

Гласувайте за статията

Журналистката сбъдна мечтата си сина й да учи в Брюксел, прибра го при себе си

Мариана Векилска, която заряза тв кариерата си и тръгна да гради нова в Брюксел и прибрала при себе си сина си. Бившата водеща записала момчето си в добро школо. Което е в близост до наетата от нея квартира.

Доскоро Векилска живееше в жилището на дъщеря си. Докато събере достатъчно пари за наем. Тя замина з Белгия преди шест месеца като заряза сина си на баща му. Симеон Колев се грижеше за момчето. Според официална информация журналистката получила примамлива оферта за работа в престижна институция за 120 хиляди евро на година.

Снимка: ХотАрена

Запознати със ситуацията обаче разкриват, че Марина изобщо не получавала такава заплата. А работата си намерила в последствие.

Когато тя замина зад граница не била наясно с какво ще се занимава в Брюксел. Говори се, че се скрила в Белгия заради скандалите около интимния й живот. Затова избягала при дъщеря си и крояла планове след като се установи стабилно да прибере при себе си и 14-годишния и син. Момчил трябвало да започне да учи веднага в училище за да не провали учебната си година.

Само, че за да намери квартира журналистката трябвало да предплати наем за три месеца. Този факт отложил за известно време идването на сина й при нея.

Векилска намерила подходящо жилище за хиляда евро на месец. Като предплатила за три месеца напред, Уредила момчето си в българско неделно училище, а след като изучи нидерландски и френски ще продължи да се образова в престижно профилирано школо.

Докато нещата се уредят цялата тежест се струпала на плещите на бившия й мъж Симеон Колев. Който цели три години се грижи за общия им син тъй като Мариана напусна преди това семейния дом, предават от hotarena.net.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар