Цеци Красимирова предизвика истински фурор

Цеци Красимирова предизвика истински фурор
5 (100%) 1 vote

Цеци Красимирова предизвика невиждан фурор

Сватбената рокля на Цеци Красимирова се превърна в истински фурор. Миналия уикенд моделката се врече във вечна вярност на любимия си Майкъл Струмейтис. Приказната сватба се състоя в един от най-романтичните дворци край Барселона.

Сватбата излезе около 500 000 евро, като младоженците не спестиха от нищо. Специално за гостите на Цеци Красимирова от България, Майкъл Струмейтис ангажира чартър от Барселона до София. Гостите на булката останаха 3 дни в Испания.

Деня преди сватбата за тях имаше подготвена специална програма, включваща запознаване със забележителностите на Барселона.

Специално за украсата на двореца младоженецът поръча цветя от Холандия в промишлени количества.

Но най-впечатляваща беше роклята на булката. Тя повери изработката й на Евгения Борисова. Няколко пъти Цеци Красимирова пътува до България заради проби на роклята.

Наложило се известната дизайнерка да направи няколко корекции на роклята, за да удовлетвори претенциите на булката.

Няколко модни испански и американски издания обърнаха специално внимание на роклята на Цеци Красимирова. Дизайнерката коментира това и заяви, че за нея това е показател за добре свършена работа.

Носителката на титлата Мис Свят за 1994 година също изрази одобрението си към труда на Борисова. Тя се чувства поласкана от факта, че концепцията на Ашвария Рай за представянето й в Кан се доближава до нейната и миската не крие това, пише „България днес“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар