Вдовицата на Стефан Шарлопов се промени до неузнаваемост (СНИМКИ)

Вдовицата на Стефан Шарлопов се промени до неузнаваемост (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Вдовицата на Стефан Шарлопов изглежда безупречно

Вдовицата на Стефан Шарлопов изглежда повече от добре. Очарователната Бояна често може да бъде сбъркана с Ева – първородната щерка на покойния бизнесмен. Двете дами са начело на управлението на „Шарлопов груп“.

Хотелиерът остави империята си под ръководството на най-голямата си дъщеря и своята втора съпруга. Напук на слуховете, че между двете има напрежение, Ева и Бояна са почти неразделни.

Зложелатели коментират, че вдовицата на Стефан Шарлопов буквално е разцъфнала след смъртта му. 36-годишната блондинка е в топ форма. Освен, че е отслабнала тя е променила драстично и начина си на обличане. Докато съпругът й беше жив, тя залагаше на по-дискретно облекло. Но вече в гардероба й присъстват само мини рокли и поли.

Ако се вярва на слуховете, заслугата за блясъка в очите на Бояна е на новата й любов. Според мълвата красавицата е залюбила бодигарда си.

И докато Бояна цъфти като цвете, Ева се е състарила до неузнаваемост. В случая тя изглежда като майка на Бояна не само заради неподдържаната си визия, но и заради фигурата си. След смъртта на баща си Ева напълня драстично.

В резултат от стреса тя продължава да качва килограми. Младата жена все още не може да превъзмогне тежката загуба, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар