Мариана Векилска най-после се събра с наследника си

Мариана Векилска най-после се събра с наследника си
5 (100%) 1 vote

Мариана Векилска изпълни обещанието към сина си

Мариана Векилска най-после взе сина си при себе си. 13-годишният Момчил вече живее под един покрив с майка си. Публична тайна е, че през последните 3 години за него се е грижил единствено баща му.

Симеон Колев сподели наскоро в свое интервю, че цялата тежест в грижите покрай Момчил е била стоварена на него. Водещият, който работи в известно радио, допълни че с Мариана Векилска са разделени от 3 години. След като тя се изнесла от жилището му, Момчил останал при него.

В края на миналата година водещата напусна бТВ под предлог, че си е намерила доходоносна работа в Брюксел. Според мълвата, годишната й заплата там възлиза на 120 000 евро. Оказа се, че в тези слухове няма капчица истина. Водещата просто решила да избяга от родината заради скандалите, свързани с личния й живот.

В Брюксел тя се установила при дъщеря си Габриела и започнала буквално от нулата. Но вече Мариана Векилска може да се похвали с нова работа. Все още не е ясно какво точно работи, но вече е успяла дори да си наеме жилище. В Белгия условията за наемане на апартамент са по-затегнати. Кандидатите се оценяват според месечната си заплата. При наемане на жилище се заплаща депозит в рамките на 3 наема, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар