Ирина Митева с нови разкрития за личния си живот (Вижте какво сподели любимата актриса от „Откраднат живот“)

Гласувайте за статията

Ирина Митева разкри свободно ли е сърцето й в момента

Ирина Митева с нови разкрития за личния си живот. Актрисата, също като своята героиня от „Откраднат живот“ Ина Фотева, не е особено щастлива в личен план. В хитовия медицински сериал директорката на болница „Света Анастасия“ и бивша жена на мафиота Фотев сложи край на живота си след поредица от разтърсващи събития.

В реалния живот Ирина също не може да случи на мъж, но вината за това е изцяло нейна. Проблемът на любимката на зрителите, които се разбунтуваха от изваждането й от сериала, е, че колкото й учудващо да звучи, трудно комуникира със силния пол. Към мъжете Ирина е „като кон с капаци“. Тя последна разбира, когато някой изпитва повече от приятелски симпатии към нея.

Когато все пак й присветне, че е обект на нечий мъжки интерес, актрисата инстинктивно дава заден. Обичайната реакция на Ирина обикновено никак не подхожда на миловидна жена като нея. Тя често реагира остро и дори грубо.

Любимката на зрителите на „Откраднат живот“ обаче също има слаби страни. Тя разкрива как може да я спечели един мъж. Митева дава жокер на обожателите си от силния пол, които ако искат да я впечатлят, могат да се възползват от него. „Ако някой иска да ме спечели, може да ми донесе баничка за закуска“, разкрива, смеейки се, Ирина в интервю за списание „Ева“. А с това тя признава, че сърцето й все още е свободно и всеки има шанс да се бори за него.

Ирина Митева "разкри" как може да я спечели един мъж сн. Инстаграм

Ирина Митева „разкри“ как може да я спечели един мъж сн. Инстаграм

Миналия месец Митева изправи „на нокти“ феновете си от силния пол. Тогава тя се появи с булчинска рокля. В социалните мрежи се появиха снимки от сватба, а булката беше самата Ирина. Оказа се, че сватбата е фалшива и е само за пред камера. Снимките са част от филма „Мишо и Виктория завинаги“ на младата режисьорка Елена Тончева за дипломната й работа, предават от pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ирина Митева с нови разкрития за личния си живот (Вижте какво сподели любимата актриса от „Откраднат живот“)”

  1. LORZA

    май 23. 2019

    Нали причината за „самоубиването“ ѝ в сериала се дължеше на „сватба“?

Добавете коментар