Зрителите скочиха на „Откраднат живот“ (Заподозряха лобиране на стратегията за детето)

Гласувайте за статията

Последните серии на „Откраднат живот“ предизвикаха спорове в мрежата

Зрителите скочиха на хитовия медицински сериал по Нова тв „Откраднат живот“. Последните серии на сериала предизвикаха спорове в социалните мрежи. Сцена с нашамарена тийнеджърка разбуни духовете на противниците на стратегията за детето.

Снощи болница „Света Анастасия“ прие симпатична млада пациентка, която твърдеше, че е паднала с ролерите си и така се е наранила, а майка й гузно мълчеше. Истината обаче се оказа друга и сюжетът на медицинската сага „Откраднат живот“ отведе зрителите към Стратегия за детето.

След като д-р Кръстева, в която се превълъщава Янина Кашева, поразпита тийнейджърката и майка й, се оказа, че девойката системно закъснявала вечер, а бащата понякога й удрял шамар. Последният път си отпуснал повече ръката и бузата на момичето посиняла. Бащата на тийнейджърката също се появи в епизода и призна, че се е случвало 6-7 пъти да посегне на дъщеря си, защото не можел да се справи и да я накара да се прибира навреме. Той многократно обясни, че съжалява и се извинява.

Сред основните герои в момента в поредицата обаче е счетоводителката на болницата, която в миналото си е била системно малтретирана от баща си. Тя набързо намери момичето и го посъветва да бяга. „Колкото и да ти се извинява, това няма да спре. Бягай докато можеш“, каза тя на оперираната тийнеджърка. И момичето, естествено, я послуша, и се опита да избяга от болницата.

Коментари

Тази сцена от „Откраднат живот“ предизвика истинска лавина от коментари в социалните мрежи и във фенгрупите на сериала във Фейсбук.

„Колко „бити“ и „малтретирани“ тийнеджъри сега ще се „събудят“ и ще хукнат да бягат от родителите си, защото имали права, а нямат задължения?“, пита потребителка. „А под публикацията последваха полюсни мнения. От „Боят не е решение, а безсилие или повтарящ се модел от родители“ до „Преди години децата слушаха, учеха и имаха ценности, сега погледнете пред всяко училище пушат цигари, дискотеките са пълни. Няма вечерен час. Има татуировки, напитки и разни“.

Зрители скочиха на "Откраднат живот" сн. Фейсбук

Зрители скочиха на „Откраднат живот“ сн. Фейсбук

Много от зрителите заподозряха лобирането на така обсъжданата Стратегия за детето. Само преди ден мрежата отново избухна, този път с негодувания към епизода, в който през половината време се говореше колко е важно да се гласува на изборите за европейски парламент, пише monitor.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар