Мариана Векилска най-накрая взе сина си в Белгия (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Мариана Векилска си нае жилище в хубав квартал

Мариана Векилска най-сетне все сина си при себе си в Белгия. Бившата тв водеща е успяла да запише момчето в добро училище, което се намира близо до дома им. Журналистката вече си е наела квартира. Досега Векилска живееше в дома на дъщеря си Габриела, докато се установи и събере някой лев за наемите.

Мариана замина за Белгия преди половин година, оставяйки сина си при баща му – радиоводещия Симеон Колев. Според официалната версия Векилска е получила примамливо предложение от европейска институция, където годишното й възнаграждение ще е 120 000 евро, пише „Галерия“.

Запознати със ситуацията обаче твърдят, че Мариана не само не получава подобна заплата, но и е намерила работата си впоследствие. Когато бившата водеща заминала за Белгия, все още нямала идея какво ще прави там. Тя буквално избягала от България заради скандалите около интимния си живот и заживяла при дъщеря си.

Плановете й били след като се установи, да вземе при себе си 14-годишния си син. Момчил трябвало веднага да започне училище, за да не пропуска година. Заедно в училището синът на Векилска посещавал и уроци по френски и нидерлански.

Освен това, политиката за наемане на жилище в Белгия изисква 3-месечно предплащане на наем, както и специално одобрение, съобразно работната заплата на наемателя. Всичко това забавило идването на Момчил в Брюксел, но в крайна сметка нещата се подредили.

Векилска наела жилище в хубав квартал за 1000 евро на месец „студен наем“, предплащайки 3000 евро. Записала сина си в българското неделно училище „Пейо Яворов“ в Брюксел. След като навакса с езиците синът на Мариана щял да започне да посещава престижно профилирано училище.

Мариана Векилска взе сина си в Белгия сн. ХотАрена

Мариана Векилска взе сина си в Белгия сн. ХотАрена

Докато обаче всичко си дойде на мястото, цялата тежест по грижите за Момчил се паднала на бившия й мъж Симеон Колев. В продължение на 3 години той се грижил за момчето, тъй като Векилска се изнесла от общия им дом. Неотдавна Симеон призна, че е започнал да получава паник атаки заради целия стрес, на който бил подложен. Сега, когато синът му е далеч от него, едва ли ще му е по-леко, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар