Андрей Арнаудов трогна всички с мило послание за рождения ден на сина си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов умили интернет пространството

Андрей Арнаудов трогна всички с мило послание за първия рожден ден на сина си. Телевизионният продуцент умили интернет пространството с лично послание по случай празника на сина му Васил.

Андрей често споделя, че раждането на малкия Васил е един от най-щастливите мигове в живота му. Арнаудов се опитва да споделя всеки свободен миг със сина си и майка му. Напоследък продуцентът често споделя и чувствата си със своите последователи в социалните мрежи. „Днес синът ми Васил празнува първия си рожден ден. Цялото ни семейство, и най-вече майка му, която го обожава и на която безкрайно благодаря, много се вълнуваме. А аз пътувам от Скопие към София, за да не изпусна празника.

Това, че все по-често съм тук, а и огромна част от моя светоглед, съм наследил за добро или лошо от моя баща, на който синът ми е кръстен. Много от това, с което се гордея, и много от това, което ми тежи и което не харесвам. И последните дни си мисля: „А моят син какво ще наследи от мен?“.

Днес, една година след като станах баща, аз знам със сигурност, че той ще ми даде много повече, отколкото аз на него, и че невинаги аз ще съм достатъчно добър за него, за семейството ми и за самия себе си. И все пак ще опитам да дам максимума си. И най-вече да останем дълго заедно, да се учим един от друг и много да се смеем“, споделя своите мисли и притеснения Андрей по случай първия рожден ден на малкия Васил.

Андрей Арнаудов с мило послание за рождени ден на сина си сн. Фейсбук

Андрей Арнаудов с мило послание за рождени ден на сина си сн. Фейсбук

„Да ни е живи и здрав, силен, смел и да не му тежим много“, пише още продуцентът, който се е заел с тежката задача да накара българските да не отлагат майчинството за по-зрелите си години, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар