Ванката се уреди: Покани за работа валят към него след „Шоуто на Слави“! (виж тук)

Ванката удря джакпота след раздялата с "Шоуто на Слави"
0

Ванката от „Шоуто на Слави“ се оказа скрита лимонка!

Ванката от „Шоуто на Слави“ се оказа най-търсеният кадър. Изненадващо това не е сценаристът Иво Сиромахов, нито талантливият актьор Краси Радков.

Слави
Ванката удря джакпота след раздялата с „Шоуто на Слави“

Дори не са най-известните музиканти от „Ку-ку бенд“. А най-желан от всички се оказва работникаът на Дългия – Ванката.

След новината, че шоуто на учиндолецът пада от екран реквизиторът получава един куп предложения от различни предавания. Те дори му предлагали още по-голяма заплата от тази, която му дава Слави Трифонов.

По информация на „Галерия“ Иван Атанасов получава около 2500 лева в „Шоуто на Слави“, където го играе момче за всичко. Неслучайно Ванката се смята за един от най-богатите работници на Дългия.

Ванката успявал да спестява по 1500 лева на месец, защото нямал семейство и живеел повече от скромно.

Според хора от екипа на шоуменът реквизиторът бил спастрил около 300 000 лева на влог в банката.

Иван Атанасов спокойно можел да се пенсионира и да не работи никъде другаде. Ванката обаче бил един от най-верните служители на Слави и затова той бил толкова ценен.

„Няма задача, която да му възложиш, и да не бъде изпълнена. Приема всичко на живот или смърт. Шефът може да се гъбарка с него в шоуто, но винаги много го е уважавал“, разказват негови колеги.

През годините Ванката стана повече от реквизитор за предаването. Слави често го включваше в скечовете заради комичния му външен вид и по детски недодялано поведение.

В знак на благодарност за дългогодишната вярна служба Дългия дори му подари песен. Слави Трифонов изцяло спонсорира парчето „Писна ни от овце“, което Ванката записа заедно с Краси Радков.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.