Пореден крах между Златка Димитрова и Миро: Двамата разделени от месец!

Пореден крах между Златка Димитрова и Миро: Двамата разделени от месец!
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова официално разделена с Мирослав!

Златка Димитрова отново е сингъл. Черната Златка пак би шута на мъжа си Миро. Плеймейтката не живее под един покрив с бизнесмена повече от месец. Синът й Миро е при майка си.

Златка Димитрова

Златка Димитрова и Миро отново се разделиха

Доказателство за това е купонът, който моделката спретна преди дни за рождения си ден. Черната Злати е качила много снимки в социалната мрежа от пиршеството.

Но на фотосите липсва мъжът й Миро. Това допълнително подклажда слуховете, че двамата са сложили край на връзката си.

Близки до двойката обаче са категорични, че двамата отново ще се съберат. Въпреки че в момента Злати мълчи за края на връзката й с Мирослав, нещата не са свършили, категорични са приятелките й.

Миналата година Златка и Миро отново се разделиха. Тогава плеймейтката взе сина си и замина при майка си в родния Бургас. Докато не бяха заедно с бизнесмена тя дори си хвана нов любовник.

Тя стана интимна с бургаския собственик на автомивки Галин Гочев. Според клюката Черната Златка и Мирослав се разделили, защото бизнеса му зациклил и той не обръщал достатъчно внимание на половинката си.

Тогава Миро положи всички усилия да си върне жената и сина. Двамата се събраха, като дадоха ренесанс на връзката си.

Но с днешна дата не се знае защо те отново са се разделили. Близки до двойката стискат палци Миро и Златка Димитрова пак да се съберат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар