Росен Плевнелиев носи на ръце тъща си (Майката на Деси на издръжка на зет си)

Росен Плевнелиев носи на ръце тъща си (Майката на Деси на издръжка на зет си)
3 (60%) 1 vote

Експрезидентът с тъща за милиони, Лили Шопска пък със зет като мед

Росен Плевнелиев се е уредил със златна тъща. Младоженецът е взел под крилото си майката на Деси. Приютил я в семейното жилище и не дава косъм да падне от главата й.

Колаж: ХотАрена

Лили Шопска поела изцяло да се грижи за бебето Йоан. Както и за по-голямата щерка на дъщеря си от предишната й връзка. Възрастната дама се нанесла в жилището на младото семейство още преди да се роди бебето.

Баба Лили все още не е на пенсионна възраст и затова ходи на работа. Но заради задълженията си към децата се ползвала с намалено работно време. Разликата в заплатата й поемал зетя. Като заедно с бившата синоптичка взели решение всеки месец да привеждат на майка й определена сума.

Скоро в свое интервю Плевнелиев сподели, че обожава тъща си. Нарича я подреден човек и не крие, че я обича и й се възхищава. Освен това любимия зет  често я изненадвал с някой марков подарък. Я часовник ще й подари, я маркови перли или пък бутиков тоалет.

Съвместното съжителство с майката на половинката си изобщо не го притеснявало. Известен факт е, че семейството на бившия държавен глава живее в две съседни къщи. За Лили Шопска имало отделен вход, нейна спалня, кухня и санитарен възел, предават от hotarena.net. Изобщо не се налагало да натрапва присъствието си на младите.

Освен това Лили била много деликатен човек и избягвала да се засича със зетя. Виждали се когато се налагало да се грижи за бебето. А на Росен компанията й му била приятна и не спирал да я хвали навред.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар