Изплува драматична тайна за Джаки Кенеди и Мерилин Монро

Гласувайте за статията

Драматична тайна за личен разговор между Джаки Кенеди и Мерилин Монро видя бял свят

За тихата война между Джаки Кенеди и Мерилин Монро се знае от десетилетия. Малцина обаче знаят, че съпругата на американския президент и неговата любовница са се познавали лично и дори са имали няколко „задушевни разговора“.

В месеците преди да се раздели с Мерилин, Кенеди постоянно е обстрелван от актрисата с настояване да се ожени за нея. Дори нещо повече — пред приятелката си Джейн Кенеди, тя неведнъж споделя „Вече ме вижда като първа дама“.

По същото време обаче президентът е женен за Джаки Кенеди, с която няма никакво намерение да се развежда. Любовницата му обаче има други намерения и се обажда на съпругата му. Когато Монро се обажда по телефона, за да разкрие на първата дама, че има афера със съпруга й и дори ще се омъжи за него, Джаки й затворила устата само с едно изречение. „Чудесно! Аз ще се изнеса тогава от Белия дом, а ти можеш да си вземеш всички проблеми“.

Разкритието прави Кристофър Андерсън в книгата си „These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie“. Според биографа, Джаки тежко приемала всички афери на мъжа си, но връзката му с холивудската дива направо я вбесявала.

Както е известно, притиснат от обстоятелствата, общественото си положение и собственото си семейство, Кенеди прекратява връзката си с Монро. А малко по-късно актрисата умира при съмнителни обстоятелства.

Заради русата фурия, Джаки Кенеди не одобрява и връзката на сина си с певицата Мадона. Бившата първа дама ненавижда поп иконата заради постоянните й провокации и заигравки с църквата, религиозните мотиви в песните й и скандалния имидж. Най-силно я огорчава обаче фотосесията за списание „Лайф“ в която Мадона позира като Мерилин.

Джаки Кенеди крие тайна среща с Мерилин Монро сн. You Tube

Джаки Кенеди крие тайна среща с Мерилин Монро сн. You Tube

До края на живота си Джаки Кенеди забранява да споменават пред нея името на Мерилин Монро. И не прощава подобни издънки дори на Мадона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар