Алекс Сърчаджиева с първи РД без Иван Ласкин (Вижте с кого празнува – Снимка)

Гласувайте за статията

Вдовицата на Иван Ласкин чукна 36, актрисата празнува с най-близките си и двете дъщери

Алекс Сърчаджиева, която преди няколко месеца загуби любимия си е станала на 36 години. Като е посрещнала празника си с двете щерки на Иван Ласкин и само с най-близките си.

За съжаление това е първия рожден ден от много години насам, на който чаровната актриса е без любимия си Иван. Заварената й дъщеря Люба си позволи да сподели моменти от рождения ден на мащехата си. Двете жени са в прекрасни отношения макар младата дама да е от първи брак на починалия актьор с актрисата Мирослава Гоговска.

Снимка: ХотАрена

От снимките на скромното парти се вижда как Сърчаджиева духа свещите на тортата, а покрай нея са хората от най-близкия й кръг и тези, на които разчита в най-трудните моменти.

Александра се е облякла в най-обикновена тениска и е почти без грим за празника си. Въпреки семплата си визия на лицето на 36-годишната актриса сияе усмивка. А плътно до майка си е по-малката й дъщеря . София, която е едва 9 годишна и е изпаднала в еуфория по случай рождения ден на мама. Момиченцето, което остана само с един родител и може да разчита единствено на Алекс пляска весело с ръце и накрая я разцелува, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар