Стоян Алексиев посрещна бебе (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Актьорът стана дядо на момиченце, дариха го с внучка Хана

Преди дни Стоян Алексиев пак стана дядо. Бебето, което проплака в актьорската фамилия не е негов наследник от любовницата му Ивана. А втора внучка на ветерана. Макар да се мълвеше, че й младото му гадже е бременно.

Колаж: Ретро

Бебето е втора дъщеря на сина на Алексиев – Алекс Алексиев. Който нашумя много покрай ролята с в сериала „Откраднат живот”. Сам той се похвали в социалната мрежа, че за втори път е татко и то само половин час след като жена му роди.

Младия актьор показа снимка на по-голямата си щерка, която е гушнала бебето. А от щастливият дядо, който също сподели публикацията се разбра, че момиченцето ще носи името Хана.

Яна Титова и Алекс Алексиев избраха втората им наследничка да проплаче в столична клиника. Макар от години да са се установили в Англия. Те били впечатлени от големия професионализъм на нашенските лекари и топлото им отношение.

Въпреки, че имало опасност младата майка да роди в самолета те успели да пристигнат в София точно за термина. Тя признава, че в емигрантство живота бил много интересен и динамичен. Но битовизмите за малко да съсипят здравото им семейство. Преживели много критични моменти заедно, но пък затова любовта им един към друг станала по-силна.

Раждането на второто им момиченце било желано и планирано. И двамата мечтаели за голямо семейство с много деца. Напук на слуховете, че Яна и Алекс не поддържат връзка с баща му заради любовната му афера с младата Ивана Бобойчева те гледали с други очи на тези неща и се надявали дядо Стоян да им помага в отглеждането на новороденото, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар