Хороскоп за 22 май, сряда

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Много от вас ще бъдат изправени пред предизвикателството да покажат, че наистина работят качествено и са готови да полагат повече труд. Вие сте хора, които не се плашат от подобни неща, така че ще имате големия шанс да демонстрирате най-доброто от себе си.

Телец
Моментът е чудесен да се изявите в някаква сфера, в която сте добри, дори да заблестите с чара и с външния си вид. Най-благоприятните дни за вас ще са 23 и 24 май, когато всичко ще се случва с лекота, независимо дали работите или разпускате с приятели.

Близнаци
Важно е да въведете ред в собствената си глава, защото без вътрешно спокойствие трудно ще взимате правилни решения. Сега не е моментът да се влияете от чужди мнения или да се опитвате да угодите на околните. Вечерта обърнете повече внимание на хората от семейството си.

Рак
Не е необходимо мислено да се връщате към едни и същи събития. Това е валидно най-вече, ако изпитвате негативни чувства към партньора си или към друг близък човек. Кажете каквото имате да кажете и изяснете кой какви чувства има, за да не таите огорчение в себе си, което да ви трови.

Лъв
Ако на дневен ред излезе въпрос, свързан с личните ви отношения, обърнете му внимание – има възможност да намерите решение, но само ако проявите голямо търпение. Бъдете умерени в харченето и не поемайте финансови рискове. Обърнете повече внимание на любимия си човек.

Дева
Оглеждайте се за възможности за развитие, дори и за някакво приключение. Най-хубавото е, че ще успеете в някаква област от живота си да въведете ред и да се почувствате спокойни. Запазете колкото е възможно по-дълго тази душевна хармония, която ще ви зареди с енергия.

Везни
Във ваша полза ще е да задълбаете и да анализирате постъпките си от миналото, защото само така ще си извлечете съответните поуки и ще дадете път на промените да се случат. Вечерта обърнете повече внимание на хората от семейството си.

Скорпион
Оплакванията и нападките няма да ви помогнат. Що се отнася до любовния ви живот, риск от конфликти има, но бихте могли да ги преодолеете успешно, ако се поставите на мястото на другия. Иначе казано, бъдете по-толерантни към околните.

Стрелец
Искате или не, през седмицата ще трябва да разсъждавате по някои практични въпроси. Чудесно е да сте на крилете на някоя нова идея или да правите планове за разширяване на бизнеса си, но ще бъде във ваша полза, ако не бързате и се замислите за практичните страни на начинанието си.

Козирог
Що се отнася до личните взаимоотношения, там ситуацията може да се усложни. Ако сте напрегнати заради конфликт с партньора си или не одобрявате поведението на близък човек, по-добре първо се успокойте. Не го ли направите, има риск да отблъснете другия.

Водолей
Денят не е от най-активните ви. Може да отделите малко време за хобито си или вечерта да се видите със стари приятели. Не хабете енергията си за хора, които ви натоварват, или за работа, която не ви е на сърце.

Риби
Що се отнася до любовния ви живот и приятелските взаимоотношения, през следващите дни ще има изясняване и положително развитие. Необходимо е само да сте искрени. Не пилейте енергията си в различни посоки, посъберете се и презаредете батериите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар