Синът на Лепа Брена направи шокиращо признание (Вижте какво сподели Стефан Живойнович)

Гласувайте за статията

Синът на Лепа Брена говори за личния си живот

Синът на Лепа Брена направи шокиращо признание. Стефан Живойнович успя да насочи женското внимание към себе си откакто живее сам в новия си апартамент. Синът на Лепа Брена никога не е крил, че не му липсват обожателки. Той обаче признава, че все още е сам и няма постоянна партньорка в живота.

„Нямам. В момента съм сам и се наслаждавам на свободата си. А и съм много ангажиран с работата си. Млад съм още, не е нужно да бързам“, отговаря синът на Брена на въпроса дали има приятелка. Той обаче споделя, че няма нищо против флиртовете за една вечер, стига да не се прекалява с това и всичко да е границите на нормалното. „Абсолютно. Подкрепят флиртовете за нощ, но не трябва да се прекалява“, казва още Стефан за личния си живот, пише 1tv.mk.

Преди месец синът на Лепа Брена даде специално интервю за slobodnadalmacija.hr, в което разкри, че много би се радвал ако срещне момиче, което има цели в живота и е борбено. Засега обаче такова момиче няма и за щастие на всички фенки на Стефан, сърцето му все още е свободно и те могат да се борят за него.

Известни родители

Тогава синът на Лепа Брена разкри още, че е много трудно да израснеш като дете на известни родители. „Имаше известна тежест да си син на известни родители, но вече свикнах. Благодарен съм, че Брена и Боба сами родители. Детството ми изглеждаше все едно сме в Дисниленд. На мен и братята ми никога нищо не ни е липсвало, ходихме на екзотични пътувания, не ни забраняваха нищо. Но всичко това трябваше да бъде оправдано с добро поведение от наша страна“, споделя още Стефан за детството си.

Синът на Ллепа Брена няма нищо против флиртовете за една нощ сн. Инстаграм

Синът на Лепа Брена няма нищо против флиртовете за една нощ сн. Инстаграм

Сега, след като вече живее сам, синът на Лепа Брена често се събира с приятели. Заедно слушат музика, пеят и готвят. Стефан обаче често посещава и родители си. А когато се прибере у дома, той и баща му Боба се забавляват като приготвят вкусна храна за цялото семейство. Стефан разкрива, че са „шефовете в кухнята“ и не дават на Лепа Брена да им се меси в готвенето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар