Джони Деп бесен на Амбър Хърд: Изрисува си белези, за да се изкара жертва, а ме пребиваше с шишета!

Гласувайте за статията

Джони Деп отхвърли обвиненията на Амбър Хърд, че я е пребивал

Джони Деп отхвърли обвиненията на Амбър Хърд. Актьорът е бесен от изказванията на бившата си съпруга, с която продължават да се съдят. Амбър го обвини, че я е малтретирал и дори й е нанесъл тежки телесни повреди. Джони от своя страна заяви, че актрисата го е нападала и пребивала, а в същото време си е нарисувала сама белезите, за да се изкара жертва.

„Категорично отхвърлям обвиненията на госпожа Хърд. На камерите на съда е записано, че първия ден тя се появява без никакви наранявания, а на втория е с нарисувани белези по лицето. Как ще го обясни?“, заяви Деп.

Той допълни също така, че бившата му жена системно го е тормозела под влияние на амфетамини, лекарства, алкохол и силни упойващи вещества.

„Госпожа Хърд ме тормозеше и извърши безброй актове на насилие върху мен, а често пъти го правеше и пред свидетели. Понякога беше толкова агресивна, че дори имах тежки наранявания по тялото. По време на нашата връзка, госпожа Амбър хвърляше по мен шишета, свещи и други предмети“, казал още Деп.

На неговите обвинения отговори не актрисата, а адвокатът й Ерик Джордж. Той твърди, че в случая доказателствата са на страната на жертвата. Която според него е госпожа Хърд, пише ubavinaizdravje.mk.

Въпреки това Джони Деп заяви, че „ще се бори цял живот ако трябва, защото никога досега не съм вдигал ръка срещу жена“.

По думите на актьора, жена му се опитала да го изнудва и когато осъзнала, че нищо няма да получи при развода им, тя решила да го обвини в нападение и тормоз. Искането за ограничителна заповед, което подала, било именно в резултат на тези й намерения.

Джони Деп бесен на обвниненията на Амбър Хърд

Джони Деп бесен на обвниненията на Амбър Хърд сн. Flickr 

Както е известно, актрисата успя да лиши от 5 милиона долара, които му взе при развода. Деп обаче си върна парите, като я накара да му плати обезщетение за клевета, а сумата дари за благотворителност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар