Владимир Путин стана баща за четвърти път? (Алина Кабаева роди близнаци)

Гласувайте за статията

Спряганата за тайна съпруга на Владимир Путин – Алина Кабаева роди близнаци

Владимир Путин може би е станал баща за четвърти път. Алина Кабаева, спрягана за тайна съпруга на президента, роди близнаци в частна клиника.

Новината първо бе оповестена от руските медии, а след това и от британския „Дейли Мейл“. Интересно е, че първо съобщението е обявено от влиятелен московски сайт, който изненадващо, след това я сваля. Разследващият журналист Сергей Канев обаче потвърждава, че Кабаева има близнаци.

Канев твърди, че са ангажирани голям брой офицери от службите за сигурност, които прегледали цялото родилно отделение и изхвърлили половината персонал от там. „Половината служители от отделението бяха изведени. Лекар от Италия и академик от медицинския център изродиха децата. „Алина роди две момчета и трябваше да й направим цезарово сечение“, казва още лекарят.

Интересно е, че новината за близнаците е оповестена на 12 май от портала Dom2Life, който е контролиран от Александър Карманов, близък с олигарха Аркадий Ротенбург, който е един от най-старите приятели на Путин.

Новината за раждането на близнаците обаче е само един от слуховете около Алина. През последните години тя често говори за това има ли деца, но не и за отношенията си с Путин.

Тайната първа дама на Русия за последно се появи през октомври миналата година, когато защитава докторска теза за обучението на гимнастика при деца в предучилищна възраст. За последно, тя е виждана с 3-годишно момче, за което се смята, че е родила от Путин, преди три години в частна клиника в Швейцария.

 

Владимир Путин стана баща за четвърти път? сн. You Tube

Владимир Путин стана баща за четвърти път? сн. You Tube

Самият Владимир Путин неофициално потвърди слуховете, че има жена в живота му, когато по време на ежегодното си тв обръщение към нацията призна, че е обвързан. Той обаче не коментира коя е жената до него. „Мен ме обичат и аз обичам“, каза тогава президентът на Русия. От първата си съпруга — Людмила, президентът има две дъщери — Мария и Екатерина, чийто живот също се пази в тайна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар