Охолството на Цар Киро няма граници!

Цар Киро отпразнува с бясна вакханалия раждането на правнуче. По време на купонът цялата ромска фамилия се бе настанила на златни царски тронове. [caption id="attachment_591474" align="aligncenter" width="300"]Цар Киро Цар Киро не знае мярка и граници[/caption] На празненството масите били отрупани с тънки мезета, скъпи и в огромни количества, а алкохолът се лее на литри. Цигански оркестър забавлява на уше участниците в частното тузарско парти на Рашкови.

Видеооператори и фотографи документират пищното тържество, както и наздравиците на цар Киро и неговата съпруга, царица Костадинка. В ръцете на певците и музикантите нон-стоп се търкалят банкноти от 50 и 100 лева.

Чалга вакханалията се разиграва в града на тепетата, пише „България днес”. На масата на бившият затворник се лее също само марково уиски за 200 лева, както и отбрани питиета. Храната е на корем, а атмосферата обагрена с бесни кючеци. Във веселбата дейно участие взима и самия Кирил Рашков, по-известен като цар Киро. "Много хубаво се получи. Празнува раждането на правнуче. Много се радвам, че бях там, ние сме приятели", лаконичен бе пред "България Днес" видеооператорът Митко Касъмов, заснел бурния купон, без да издава повече подробности от страх Рашков да не му се разсърди. Празненството се разгаря на тузарско място, както се вижда от видеата, разпространени в социалните мрежи. Според фотосите тузарският купон се вихри в собствена резиденция, а не в заведение. През цялото време на гюбеците, песните, музиката цар Киро и половинката му взимат микрофона, за да поздравят близки, приятели, уважили събитието. И докато трае царската веселба, кланът Рашкови дължи 42 000 лева данък сгради, автомобили и такса смет на община Садово. Образувани са шест дела и са дадени на съдия-изпълнител, споделят още от община Садово. Рашков и още трима от фамилията вече платили 52 000 лв. налози, които били събрани принудително. Домът на Цар Киро и палатите на сина му Ангел и внука му Йорго в пловдивското село Катуница бяха опожарени от разгневени жители на 23 септември 2011 г. На тази дата хора на Рашков прегазиха с микробус 19-годишния Ангел Петров. Ден по-късно спря сърцето и на 17-годишния му приятел Павел Толев. Близо осем години по-късно кланът Рашкови са позабравили за проблемите в Катуница и продължава да живее царски и охолно.