Тита с нови разкрития за Милко Калайджиев, Папи Ханс и журито в „Капките“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Тита никога не сваля усмивката от лицето си

Тита направи нови разкрития за Милко Калайджиев, Папи Ханс и журито в „Като две капки вода“. Певицата, която през последните де години се превърна в любимата музикална звезда на българите, от няколко месеца жъне големи успехи и в имитаторското шоу.

В „Като две капки вода“ Тита показа безупречно пеене и завидни артистични заложби, а това я доведе до финала на предаването. Не случайно певицата е сочена като един от кандидатите за победата в „Капките“. Изпълнителката не крие, че не се е колебаела дали да участва в шоуто за имитации. „Нямаше и доза колебание за това дали искам да се впусна в това предизвикателство. Притеснения нямах, приемам го като една голяма възможност, на която трябва да се насладя“, казва Тита, пише show.blitz.bg.

В „Като две капки вода“ видяхме певицата с много различни визии, но това няма да е причина тя да премине към постоянна промяна във външния си вид. „Доста хора ми казаха, че много ми отива кафява коса, откакто ме видяха в образа на Шер. Но аз си се харесвам повече русокоса“, споделя Тита.

В шоуто за имитации певицата е срещнала и хора, които вече спокойно може да нарече приятели. Това са Милко Калайджиев и Папи Ханс. „Да, с Папи и Милко. Те са страхотни хора“, разкрива с кого се е сприятелила изпълнителката с шоуто. Тита обаче е категорична, че с Папи са само приятели и няма нищо повече между тях.

А като зрител любим участник на певицата е Милко Калайджиев. „Най-интересен ми е Милко, определено. Всички образи, които му се падат, са толкова далече от неговото амлоа и е наистина интересно как ги имитира. А липсата на емблематичния му мустак прави всяко негово изпълнение още по-интересно“, казва Тита.

Жури

Певицата разкрива и дали някога се е чувствала ощетена от журито в „Капките“. „Не може във всеки един момент да си оценен, по начина, по който на теб ти се иска. Но въпреки това като цяло намирам оценките им за доста обективни“, споделя Тита. Тя казва още, че това дали ще вземе голямата награда не е важно за нея. „Дали ще взема наградата, за мен не е от първостепенно значение“, допълва Тита и не крие, че ще даде всичко от себе си и ще покаже на какво е способна на сцената.

Тита никога не сваля усмивката от лицето си сн. Инстаграм

Тита никога не сваля усмивката от лицето си сн. Инстаграм

Въпреки трудностите, които среща по пътя си, певицата никога не сваля усмивката от лицето си. „От много малка съм така. Не свалям усмивката от лицето си за нищо на света. Смятам, че човек трябва да е силен и да преглъща болката и проблемите с усмивка, за да не вреди на себе си и на хората, които го обичат. Защото съм сигурна, че моите почитатели никога не биха искали да ме видят тъжна“, казва още Тита.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар