Венци Мицов: Чернобил е наистина гениален! (още подробности)

Венци Мицов: Чернобил е наистина гениален! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Венци Мицов похвали сериала „Чернобил“!

Музикантът и общественик Венци Мицов се превърна в кино анализатор и обсъди два от новите сериали на НВО. Това са „Параграф 22“ по романа на Хелър и „Чернобил“.

Венци Мицов

Музикантът Венци Мицов се превърна в кино анализатор

Вторият определено си заслужи похвалите от страна на устатия приятел на Светльо Витков, който заяви, че ще го изгледа от игла до конец. Ако и вие се чудите дали си струва да превключите на НВО, ето какво може да научите от Мицов:

„В последните дни гледах старта на два от новите сериали на HBO – “Параграф 22” и “Чернобил”.

Първите ми впечатления – “Параграф 22” е звезден сериал, добър е, но според мен книгата на Хелър не подлежи на никакви екранизации.

Образът на Ор например е абсолютно неразвит в първите серии, а това е важен персонаж. Като цяло обаче сериалът никак не е зле и смятам да го гледам докрай.

“Чернобил” от своя страна е наистина гениален. Във всяко едно отношение – от декор до игра, от сценарий до режисура и операторско майсторство.

Удивително е как сериал, сниман от западняци е успял дя улови соц битието по такъв брутален начин.

Мисля, че “Чернобил” е събитие и също няма да пропусна серия.
Странно е, че вече нещата не се случват в киното, а по телевизията. Дали смъртта на класическото старо кино не се задава зад ъгъла, облечена в костюм на Марвел?“, разсъждава Венци Мицов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар