Отново супер гаф в „Игра на тронове“

Отново супер гаф в „Игра на тронове“
5 (100%) 1 vote
Отсечена ръка порасна наново в култовата поредица „Игра на тронове“

Изключителните драматични качества и мултимилионната стойност на продукцията на култовия сериал „Игра на тронове“ в последно време необяснимо страда от левашки грешки в монтажа – пише в. „Уикенд“. След като миналата седмица попаднала в кадър картонена чашка кафе от „Старбъкс“ вбеси феновете, последният епизод пак се отчете с идиотска изцепка – отбелязва изданието.

Един от основните персонажи в сериала – майсторът на меча Джейми Ланистър, изигран от датската звезда Николай Костер-Валду, е в основата на поредната несполука на екипа. Неговият герой загуби дясната си ръка от китката в третия сезон и именно след това брутално осакатяване се превърна в многопластов и дълбок персонаж. Липсващият крайник бе заменен с позлатена протеза, но в последния епизод в неделя бдителните зрители установиха шокирани, че ръката на Джейми е пораснала отново.

Действително дясната ръка на актьора е абсолютно видима в кадъра, в който той прегръща колежката Лина Хийди, изпълняваща ролята на сестра му Церсей Ланистър. Социалните мрежи бяха залети от подигравки към създателите на най-гледаното тв шоу в момента, като зевзеци дори запитаха дали Костер-Валдау не е заменен от гущер, та да му поникне нова китка.
Този път обаче зрителите са единодушни, че е време да се вземат сериозни мерки срещу гафовете в продукцията.

На Джейми му порасна нова ръка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар