Евтим Милошев – чичо на хубавата Диана от „Дяволското гърло“

Гласувайте за статията
18-годишната актриса Павела Апостолова е племенница на женана на Евтим Милошев – Христина

Павела Апостолова, която нашумя с ролята на непокорната щерка на агентката от ДАНС Мия в сериала „Дяволското гърло“, е племенница на сценаристката Христина Апостолова – разкрива в. „Уикенд“. Съпругата на продуцента на кримипоредицата Евтим Милошев предложила и настоявала именно тя да изиграе ролята на екранната дъщеря на Теодора Духовникова – Диана – отбелязва изданието.

По роднинска линия Евтим Милошев се пада чичо на млада актриса. Ролята на Павела в 12-серийната драма в стил „Туин Пийкс“ съвсем не е дебют за 18-годишната девойка. В „Откраднат живот“ ученичката в столичната гимназия с изучаване на чужди езици „Сесар Вайехо“ изигра Ани – сестра на пиарката на болница „Св. Кирил“ Наталия.

Макар че е в тийнейджърска възраст, новоизгрялата филмова звезда има зад гърба си 5-годишна връзка с футболист. Павела и националът от ЦСКА Валентин Антов, се познавали още от деца. Първоначално те били само добри приятели, но отношенията им прераснали в нещо повече. Ангажиментите на Павела в киното обаче попречили на връзката им. Антов също се отдал на спортната си кариера и неотдавна сложили край на връзката си.
Сега обаче Павече е вече любимка на зрителите и пред нея очевидно ще има бъдеще като актриса – коментира изданието.

Павела се колебае дали да кандидатства в НАТФИЗ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар