Цар Киро черпи за внуче на пищен купон (Вижте колко пари пръсна ромският баровец – Снимки)

Гласувайте за статията

Цар Киро с пищен купон за правнуче, похарчи 50 бона за деликатеси и маркови питиета

Цар Киро събра родата на разточителен купон по случай раждането на правнуче. Ромският баровец посреща с отрупана трапеза от всевъзможни мезета и най-маркови питиета.

Снимка: hotarena.net

И както си му е реда не липсва и цигански оркестър, който да весели гостите на фамилия Рашкови. Както и куп фотографи, които да увековечат събитието. Особено наздравиците, които вдигат цар Киро и неговата царица Костадинка, настанени в столове като истински царски величия.

На софрата се лееше само марково уиски,цената, на което е не по-малко от 200 лева бутилката. Храна в обилни количества и всичката тази вакханлия под звуците на мазни кючеци. В които дейно участие взима Кирил Рашков.

Снимка: ХотАрена

Видеооператорът на „България днес” , който засне купона бил на празненството. Но не издава нищо повече за да не му се разсърди Цар Киро. С който са приятели.

От материала може да се установи, че пиршеството е на баровско място. Което по-скоро прилича на частна резиденция от колкото на заведение. А от големите прозорци се разкрива красива гледка към пловдивските тепета.

И докато ромският клан се весели и пирува шестима от фамилията на Кирил Рашков са задлъжнели на община Садово с 42 хиляди лева. Говори се, че длъжници били сина Ангел, царица Костадинка и внука на зар Киро Кристиян. Срещу тях били образувани дела от съдия-изпълнител, предават от hotarena.net.

Самият цар Киро и още двама от рода му платили на хазната 52 хилядарки. Които били събрани принудително.

Вижте още снимки в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар