Петя Дикова отказва да се върне на работа

Петя Дикова отказва да се върне на работа
5 (100%) 1 vote

Петя Дикова стана майка преди месец и се чувства страхотно в новата си роля

Петя Дикова е майка за пример. Тя е категорична, че няма да последва примера на повечето си колежки и да се върне на работа след раждането. Тв водещата настоява за дълго майчинство и отказва да се върне в телевизията.

Пипи, както я наричат приятелите й, отстъпи мястото си на атрактивната Поли Гергушева. Към днешна дата, тя дори не гледа предаването си и се интересува от това, което се случва на работното й място.

Щерката на Сашо Диков работи до последно. Но сега е категорична, че ще се посвети изцяло на детето си.

През цялата бременност Петя Дикова беше изключително напрегната. Тъй като страда от заболяването Хашимото, при нея рискът от спонтанен аборт е по-висок. Дълги години водещата се страхуваше да зачене заради риска от помятане. Но след като срещнала Илиян, този страх постепенно започнал да изчезва.

От първия миг любимият й бил сигурен, че всички ще завърши благополучно. Но Пипи до последно треперела над бременността си. За щастие тя роди живо и здраво бебе. И в момента се наслаждава на прекрасни мигове с малкия Александър.

Родителите му избрали това име, веднага след като разбрали пола му. И двамата харесват много името Александър, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар