Никол Шерцингер потвърди слуховете за раздяла с Григор Димитров

Никол Шерцингер потвърди слуховете за раздяла с Григор Димитров
5 (100%) 1 vote

Очевидно раздялата на Григор Димитров и Никол Шерцингер е факт

Раздялата на Григор Димитров и Никол Шерцингер е факт. Преди дни нашенецът навърши 28 години. Още сутринта той публикува в мрежата свое селфи от леглото. Хасковлията написа, че на 28 години се е събудил в Испания. Той допълни, че е в почивка.

Оказа се, че този ден е бил почивен и за Никол Шерцингер. В деня на рождения ден на Гришо, красавицата се оказа на разстояние от 17 000 км от него. Изпълнителката сподели с почитателите си в мрежата, че през последните дни буквално не е видяла слънчева светлина, тъй като се е трудила от сутрин до здрач. В момента Никол Шерцингер е част от австралийско риалити за музикални таланти, пише Марица.бг.

В деня, в който Гришо навърши 28 години, се оказа, че и тя има почивка. Никол сподели, че това е единственият й почивен ден и възнамерява да го прекара на плажа. Тя дори не се сети да честити рождения ден на Гришо, което навява на мисълта, че двамата не просто са се разделили, но и не са в добри отношения.

Ако се вярва на слуховете, инициатор на раздялата е Григор Димитров. Той помолил изпълнителката да запазят добрите си отношения и след раздялата. Но очевидно решението му е огорчило много Никол Шерцингер и тя не желае никакъв контакт с бившия си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар